Formule 1 live stream bekijken

2022-08-12
No Mikey No

Heel Nederland kijkt graag naar de Formule 1 en wilt natuurlijk niks missen van de races van Max Verstappen. Ook de Formule 1 live stream van Hongarije wil je niet missen en wil je online bekijken. De Formule 1 live stream van dit seizoen kun je bekijken via een VPN en via de meest recente tips die we voor jou hieronder op een rijtje gezet hebben.

We hebben hieronder enkele van de beste plaatsen aanbevolen om F1-races van 2022 live te streamen. Maar als u zich buiten uw land bevindt, kunt u een probleem tegenkomen als u ze probeert te openen - en het kijken naar de gratis uitzending van Channel 9 is daarop geen uitzondering. Dit komt door iets dat geoblocking wordt genoemd. Ben je benieuwd naar de F1 kalender? Die kun je hier terugvinden op https://formule1liveblog.nl/

Volg gewoon ons VPN-advies hieronder en je zult dat probleem snel oplossen met een geweldige hoeveelheid software waarmee je je apparaat terug kunt verplaatsen naar het land waar je woont - en zo weer toegang krijgt tot alle streamingdiensten en inhoud waar je normaal gesproken thuis van geniet . Bekijk ook de F1 live stream mogelijkheden hier

Gebruik een VPN om F1 2022 overal live te streamen

ExpressVPN - krijg 's werelds beste VPN
We hebben alle grote VPN's op de proef gesteld en we beoordelen ExpressVPN als onze beste keuze. Het is snel, veilig en gemakkelijk te gebruiken. Het is ook compatibel met de meeste streaming-apparaten, waaronder Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox en PlayStation, evenals Android- en Apple-mobiele telefoons. Probeer het eens. Als u van gedachten verandert, biedt ExpressVPN een volledige terugbetaling binnen 30 dagen.

Kijk op F1 TV (geselecteerde regio's)
Als je een F1-liefhebber bent, weet je waarschijnlijk al van F1 TV - het is de streamingdienst waarop je je kunt abonneren voor de beste live-actie, hoogtepunten, herhalingen van klassieke races en nog veel meer.

De meeste mensen zullen voor F1 TV Pro willen gaan, wat de manier is om elke F1 Grand Prix volledig te streamen - samen met F2, F3 en Porsche Supercup ook. De prijzen verschillen van land tot land - het is bijvoorbeeld $ 9,99 per maand of $ 79,99 per jaar in de VS - en op sommige plaatsen kun je een GRATIS proefperiode van 7 dagen krijgen!

Houd er rekening mee dat F1 TV niet overal live Grand Prix-verslaggeving biedt, met het VK en Australië als opmerkelijke voorbeelden.

Abonnees kunnen ook onderweg kijken met de Sky Go-app, die beschikbaar is op bijna alle moderne telefoons, tablets, laptops, pc's en consoles.

Voor degenen zonder Sky is het misschien een betere optie om een ​​Now Sports-lidmaatschap te nemen, dat alle 11 kanalen omvat, maar op een flexibelere basis.

Eén race, de Britse GP op 3 juli, wordt ook GRATIS getoond op Channel 4. Je kunt het ook online bekijken via de All4-streamingservice.

Buiten het VK? Om toegang te krijgen tot je favoriete streamingdienst vanuit het buitenland, moet je een goede VPN downloaden, zoals hieronder beschreven.

ESPN biedt uitgebreide dekking van het F1-seizoen 2022 in de VS. Snoer-snijders hebben ook geluk, want je kunt ESPN krijgen zonder een duur kabelpakket te hebben.

De GP van de Verenigde Staten (23 oktober) en de GP van Mexico City (30 oktober) worden ook getoond op ABC. Ook de F1 live stream van Eredivisie live streams is hier te volgen.

Kijk 2022 F1 zonder kabel

ESPN is inbegrepen in het Orange-pakket van de kabel-cut streamer Sling TV. Sterker nog, u kunt momenteel een smakelijke $ 10 besparen in uw eerste maand, waardoor de prijs daalt tot slechts $ 25.

Sling TV kost daarna $ 35 per maand en omvat 30+ andere kanalen. En aangezien er geen contract is, kunt u opzeggen wanneer u maar wilt.

Als alternatief is fuboTV een nog completere end-to-end kabelvervangingsservice, die ESPN, ABC en meer dan 120 andere kanalen biedt met abonnementen vanaf $ 64,99 per maand na een GRATIS fuboTV-proefperiode van 7 dagen.