9 daagse, 8 overnachtingen golf/city combinatie Greenfield Hotel Golf & Spa (18 holes golfbaan), Old Lake Golf & Country Club (18 holes golfbaan)en Budapest - Eigen vervoer

Prijs per persoon € 742,00. Aankomst op zondag.
Toeslag single op aanvraag

Inclusief
3 overnachtingen met All Inclusive in het 4 sterren Greenfield Hotel Golf & Spa.
2 Greenfees (midweek) op het Greenfield Hotel Gold & Spa een 18 holes golfbaan in Bük.
2 overnachtingen LO in het 4 sterren Hotel Diana in Tata, hotel ligt op het terrein van de golfbaan.
2 greenfees (midweek en weekend) op Old Lake Golf & Country Club in Tata.
3 overnachtingen LO in het 4 sterren Art 'Otel in Budapest .

Exclusief
Toeristenbelasting in het Greenfield Hotel Gold & Spa in Bük,
Toeristenbelasting bij Hotel Diana in Tata (Old Lake Golf & Country Club),
Parkeren bij Art 'Otel.
Niet vermelde maaltijden.
Reserveringskosten € 20,00 per boeking.

Hotel -het Greenfield Hotel Golf & Spa in Bükfürdö

Ontdek het landschap en rust in het westen van het land, neem een golfvakantie en proef een wellness programma in Hongarije! Het Greenfield Hotel Golf & Spa complex ligt bij de uitlopers van de Alpen in het westen van Hongarije op circa 220 km van Boedapest. Het Greenfield Hotel Golf & Spa ligt op het terrein van een zeer goede 18 holes golfbaan van Hongarije.

Het clubhuis heeft een lounge, bridge kamer, pro shop, caddie room. Er is ook een mogelijkheid met een Pro uw golf kennis te verbeteren. Het hotel heeft een binnen en buiten zwembad, solarium, sauna, tennis baan, wellness en fittness center en ligt op een 18 holes par 72 kampioenschap golfbaan. Verder heeft het hotel nog 2 restaurants, 4 bars en een delicatesse salon. Hotel heeft en Spa & Wellness center die uitgebreide mogelijkheden biedt voor conditie verbetering of stress bestreding.Hotel kamers zijn voorzien van badkamer, aansluiting mogelijkheid voor internetgebruik, sateliet TV en minibar, een koffiezet apparaat en een waterkoker.

Vanaf 2012 biedt dit hotel All Inclusieve service.

Voor meer informatie over dit hotel: Klik hier.


Hotel Diana in Tata
Het hotel beschikt over een sfeervol ingericht restaurant met terras, een drinkbar, een brasserie, nachtclub en een souvenierwinkel. Het hotel heeft een buiten zwembad, fitness ruimte, een thermaal bad, sauna en een stoombad. Uw kamer is voorzien van airco, badkamer met haardroger, toilet, telefoon, TV en minibar.
Voor meer informatie over dit hotel: Klik hier.

Art 'Otel in Budapest
Een bijzonder hotel op een bijzonder locatie van Budapest. U logeert in een moderne art gallery, de meesterwerken van de Amerikaanse kunstenaar Donald Sultan versieren dit hotel. Hier vindt u een ware dialoog tussen het oorsponkelijke barok gebouw en zijn moderne kunst. Alle kamers zijn met luxe en met bijzondere smaak ingericht. Badkamer met haardroger, douche, toilet, minibar, tv en telefoon.
Voor meer informatie over dit hotel: Klik hier.


Reserveer dit arrangement

   
   
  
 
   
   
   
     

untitled